Kotimaiset älylasit nyt Suomessa

Älylasi on sähköohjattu lasi, joka himmenee tai kirkastuu nappia painamalla.

Tietoa älylaseista

Annamme lasille ihan uuden käyttötarkoituksen. Älylasi on sähköohjattu lasi, joka himmenee tai kirkastuu nappia painamalla. Tämä älykäs innovaatio vie yksityisyyden aivan uudelle tasolle. Se soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa tavoitellaan aika ajoin täyttä yksityisyyttä, mutta välillä toiveena on nähdä myös pinnan läpi. Tällaisia käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset tilanjakajat, kokous- ja neuvottelutilat, leikkaussalit tai muut sairaalatilat, sekä julkisivut ja näyteikkunat.

Vähärautainen, korkealuokkainen float lasi ja korkealuokkainen polyvinyyli butyraatti (PVB) lisää selkeyttä ja vakautta. Käytämme maailman ensiluokkaisinta älykalvoa lasi laminoinnissa.

Lasit on käsitelty ja viimeistelty talon sisällä uusimmilla koneilla ja uuneissa. Asennettu ilmastoituun puhdas huone ympäristöön. Kaikki lasit on karkaistu ja kiillotettu vakiona.

Jokaiselle yksikölle tehdään tiukat laatutarkastukset, mukaan lukien laajat, automatisoidut sähkötestit luotettavan ja johdonmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Kehittyneet sähköiset ohjaajamme tarjoavat korkeimman tason selkeyden ja tarjoavat useita vika antureita, jotka voivat sammuttaa automaattisesti ja suojata tuotetta, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.

Tutustu myös älykalvoihin täältä.

Previous
Next

Asiakkaiden kommentteja

Tärkeimmät ominaisuudet

Helposti yksityisyyttä

Älylasien paras ominaisuus on sen mahdollistama yksityisyydensuoja (läpinäkymättömyys) helposti ja nopeasti vain nappia painamalla.

Toimii myös valkokankaana

Älylasi ei vain himmenny, vaan sillä on myös erittäin hyvä projektiopinta. Lasilla on valkokankaan ominaisuudet (elokuvat, videot, presentaatiot yms).

Estää UV-säteilyn

Estää jopa 99% ultraviolettisäteistä.

Monta eri käyttökohdetta

Älylasit sopivat sisätilojen lasipintoihin: neuvotteluhuoneisiin ja esittelytiloihin, avokonttoreiden tilanjakajiksi ja väliseiniksi, tuomaan nopeasti yksityisyyttä tai luomaan suuria, elämyksellisiä projisointipintoja.

Lisää iskunkestävyyttä

Antaa turvalasin turvaominaisuudet ja parantaa iskunkestävyyttä. Käyttökohteita voivat olla esim. palo-ovet ja ikkunat, laitekaapit, toimistotilat, tilanjakajat, sekä toimenpide huoneet.

Parantaa äänieristystä

Ääneneristys jopa 45 db (5mm + 5mm lasin kanssa).

Muut ominaisuudet ja tekniset tiedot

 • Helposti PÄÄLLE / POIS -Yksityisyys napin painalluksella
 • Estää 99% UV – säteilystä
 • 32-45db äänieristys
 • Infrapunasuojaus 17% läpinäkyvänä ja 81% läpinäkymättömänä
 • Toimii lämpötiloissa -20 – +70
 • Voidaan käyttää videoprojektorin kanssa
 • Virrankulutus vain 3,7 W/m2
  Parhaimmillaan 97% läpinäkyvyys suoraan katsottaessa (riippuen kuitenkin kalvon sävystä)
 • Tuotteen käynnistyskertoja jopa 1 000 000 (yli 10 v) -> Kestävä sijoitus – elinkaari +20v.

 • Älylasi voidaan ohjata seuraavilla tavoilla:
  • kauko-ohjain (sisältyy toimitukseen)
  • liiketunnistin
  • älykkäät kotiratkaisut (älypuhelin)
  • seinäkytkin ja himmennin
  • ohjauslogiikka
 • Kalvon paksuus 0,32 mm
 • Kalvon leveys max. 1,9m
 • Älylasi on saatavilla kolmessa eri sävyssä ja kalvon läpinäkyvyys määrittyy sävyn mukaan.
  • Valkoinen – 97%
  • Harmaa – 60%
Luminous conference zone in the office in a loft style with brick walls and concrete columns. Zone has a large wooden table with gray chairs and glass walls. Above the table there is a projector.

Miten älylasin tilaaminen onnistuu?

1. Pyydä tarjous

Lähetä tarjouspyyntö nettisivujemme lomakkeen kautta tai sähköpostitse info@alykalvot.fi.

Voit toki myös soittaa meille numeroon 0406630933.

2. Tarjouksen tekeminen

Tarjouspyynnön saatuamme tutustumme lähettämiisi tietoihin ja otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme veloituksettoman kartoituskäynnin kohteeseenne. Sen jälkeen suunnittelemme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisratkaisun ja teemme siitä kilpailukykyisen tarjouksen, jonka käymme kanssasi läpi.

3. Asennus

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen sovimme työlle toteutusaikataulun ja käymme vielä läpi tarvittavat yksityiskohdat asennuspäivän osalta. Kun Älykalvot on asennettu lähetämme asiakkaalle huolto ohjeet sähköisesti. Tiedot ovat myös luettavissa kauko-ohjaimen pöytä -tai seinätelineestä (QR-koodi). 

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, voimme toimittaa kehyksettömiä ovia, liukuovia jne.

Kyllä, mutta meidän on tehtävä reikien poraus valmistusprosessin aikana. Älylaseihin ei saa koskaan porata tai leikata tuotannon päätyttyä.

Kyllä, erityistä huomiota on kiinnitettävä kehykseen, tiivistykseen, muuntajan sijaintiin ja käytetyn kytkentämekanismin tyyppiin. Ota yhteyttä saadaksesi tarkempia tietoja.

Luminous conference zone in the office in a loft style with brick walls and concrete columns. Zone has a large wooden table with gray chairs and glass walls. Above the table there is a projector.

Pyydä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme tai pyydä tarjous!