Yritys/Henkilöt

Haluamme toimittaa vain laatua.

Älykalvot Oy on Sipoossa toimiva perheyritys. Olemme erikoistuneet älykalvojen ja älylasien maahantuontiin, myyntiin ja asennukseen. Verkostomme kattaa kaikki Pohjoismaat ja koko Baltian alueen. 

Laatuerot eri valmistajien tuotteiden välillä syntyvät polymeerikristallien ja kalvon toimivuuden tasosta, myös oikeanlaisen kemiallisen koostumuksen tuottaminen on haastavaa ja markkinoilla on useita eritasoisia tuotteita. Noin vuoden mittaisen testijakson jälkeen, olemme pystyneet yhdistämään parhaat materiaalit ja parhaan tekniikan.

Älykalvot ja lasit myydään aina kohteeseen toimitettuina ja valmiiksi asennettuina, näin varmistamme toimituksen laadun ja oikean toimivuuden sekä tuotteelle annettavan takuun pitävyyden. 

Laura Koger

Toimitusjohtaja
laura.koger@alykalvot.fi
+358 40 6630933

Laura hoitaa yrityksemme myyntiä, asiakaspalvelua, markkinointia, suhteita ja tuotekehitystä. 

Lauran asiakkaat huomaavat, että iloisella asiakaspalveluasenteella asiat hoituvat mukavammin ja mutkattomasti. Lauralla on vankka kokemus graafisesta suunnittelusta ja IT-alasta, joten hänen heiniään on myös yrityksen markkinointimateriaalien suunnittelu- ja tuotanto. Tinkimättömänä pilkunviilaajana hän haluaa, että asiakkaamme saa parhaan mahdollisen lopputuloksen ottaessaan meidän tuotteet käyttöönsä. 

Laura toimii Älykalvot Oy:n toimitusjohtajana ja hänen kanssa voit asioida suomeksi, eestiksi sekä englanniksi. 

Erki Kinsiveer

Asennuspäällikkö
erki.kinsiveer@alykalvot.fi
+358 40 5888002

Erki vastaa tuotannosta, asennuksesta ja suhteista maailmalle. Erkillä on vankka kokemus rakennusalalta, erityisesti lasituksista ja porrasratkaisuista. Ennakkoluulottomana yrittäjänä ja ratkaisujen kehittäjänä Erki innostui Älykalvosta tuotteena, hän löysi Lauran kanssa maailmalta parhaat toimittajat ja nyt tuotteet ovat myös Suomessa saatavilla.

Erki toimii Älykalvot Oy:n tuotanto-ja asennuspäällikkönä, ja hänen kanssaan voit asioida kolmella kielellä; suomeksi, eestiksi ja englanniksi.

Pyydä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme tai pyydä tarjous!